A KÖSZÖNET TÖRVÉNYE

Az igaz hála és köszönet minden nehézségen átse­gít az életben. Adj hálát teljes szívből valamiért, amid még nincsen, úgy, mintha már megvolna - és meg fogod kapni!  A szüntelen hála és köszönet ak­tivizálja a hitet, amely hegyeket mozgat.

Mennyi minden van az életünkben, amely töké­letesen rendben van, és figyelemre sem méltatjuk, mert mindig csak arra a kevésre figyelünk, amely éppen nincs egészen rendben.

Lehet, hogy épp eb­ben a pillanatban változik, és már csak kis idő kell hozzá, hogy tökéletes legyen. Talán nem is volna jó, ha bekövetkezne, s egy szeretetteljes sors éppen hogy megóv tudatlanságom következményeitől.

Amint szívemet hála tölti el életem minden kö­rülményéért, eseményéért, az univerzum legmaga­sabb rendű ereje működni kezd rajtam keresztül, mert a hálás és szeretetteljes szív a legtisztább csa­torna az egyetlen erő számára, amit mi Istennek nevezünk.

 Mindaz, ami így történik az életemben, Istennek legtisztább akarata, és a legjobb, ami ve­lem történhet. Ezért vagyok hálás.

Forrás ~ Internet

Népszerű bejegyzések az elmúlt 7 napban

Népszerű bejegyzések az utolsó 30 napban

Népszerű bejegyzések minden időpontban