AZ ÉLET ÖRÖKÉRVÉNYŰ IGAZSÁGAI

1. A belső szépség sokkal fontosabb, mint a külső.
Hiába szép valaki, ha a lelke a velejéig romlott. Nincs fontosabb annál, mint hogy megismerjük a másikat, mielőtt ítéletet mondunk róla - így elkerülhetjük a félreértéseket, kínos helyzeteket.

2. Soha nem késő elkezdeni tanulni!
Nem számít, hogy véget ért a gimnázium, az egyetem, hiszen a kíváncsiság és az akarat nem iskola függvénye.

3. Higgy a csodában!
Ha bízunk, reménykedünk valamiben, célt adunk az életünknek, és tudni fogjuk, hogy megéri küzdeni. Bármilyen hétköznapi siker felérhet egy csodával.

4. Nem kell mindig a tökéletességre törekedni.
A tökéletesség csak egy mítosz, amit a boldogtalan és elégedetlen emberek szeretnének birtokolni. A bölcs és boldog emberek tudják: egy-egy apró hiba, vagy hiányosság semmiben sem akadályozhatja meg őket.

5. A szeretet erősebb a gyűlöletnél.
Az olyan pozitív érzések, mint a szeretet, a féltés és az önfeláldozás soha fel nem mérhető erőt hordoznak magukban, és képesek minden negatívumot letarolni, ami az útjukba kerül. Szóval készítsük fel a szívünket arra, hogy igenis van értelme szeretni, szerelmesnek lenni, érezni és ÉLNI.

6. Ne hagyd, hogy félelmeid megakadályozzanak az új dolgok kipróbálásában!
Nem szabad hagynunk, hogy a félelmeink irányítsanak minket, hiszen így rengeteg élménytől, tapasztalattól fosztjuk meg magunkat. Legyünk merészek, és minden nap keressünk új kihívásokat!

7. A legjobb dolgok akkor történnek, amikor nem is számítasz rájuk.
Ha nehéz helyzetbe kerülsz, mindig gondolj arra, hogy ezután már csak felfelé ívelhet az a bizonyos vonal:ne aggódj, van kiút, van megoldás és van változás!

8. Nincsen rózsa tövis nélkül.
Hidd el, hiába tűnik valami bántóan hibátlannak, mindennek és mindenkinek megvannak a maga árnyoldalai. Ezeket el kell fogadni,és tudni kell kezelni - ha ez sikerül, akkor már nyert ügyed van.

9. Merj más lenni!
A lehető legrosszabb döntés, ha nem vállalod fel önmagad, mert úgy érzed, kilógnál a sorból. Jegyezd meg, hogy a különlegesség nem átok, hanem áldás, amitől érdekesebb, izgalmasabb leszel. Egy jó étel sem ér semmit a megfelelőfűszerezés nélkül.
 
Forrás ~ Internet

Népszerű bejegyzések az elmúlt 7 napban

Népszerű bejegyzések az utolsó 30 napban

Népszerű bejegyzések minden időpontban